onsdag, december 10, 2008

Skatter i brevlådan!

Idag låg det två paket i brevlådan! I den ena låg ett fantastiskt örngott som min gode gode vän på Hwita Rum Bitte broderat åt mig! Ser ni att det står Sov gott Titti?? En total överraskning! Tack Bitte, du är en himla go och glad vän som jag är så glad jag fått möta både på internet och numera på riktigt!

Det andra paketet kom från Mari, Hwita Rum, och innehöll ett byte! Mot att jag sänder en av mina egentillverkade Ljuskrakar (Vit trähäst med ljuskopp i ryggen, se hallbild i vänstra spalten) så skulle jag få några gamla vackra julgransljushållare med klämmor av henne. Och hon skickade 12 stycken!! Jag blev helt vimmelkantig av lycka! Tack söta, goa Mari! Din vänlighet och omtänksamhet går utanför det mesta jag träffat på! Jag är så glad jag lärt känna dej!:D

Internet och bloggvärlden är otrolig egentligen. Efter att ha pratat nästan dagligen med dessa tjejer bestämdes det att jag och Mari skulle åka hem till Bitte och inte bara hälsa på utan stanna i flera dagar! Minns ni att jag nämnde att jag skulle resa bort till hemlig ort? ;)
Så för två veckor sedan träffades vi och hade hemskt roligt över en långhelg! Med på träffen kom också supergoa Anna-lena och Britt-Mari som bor i närheten och som också hänger på Hwita Rum. Vilket kackel! Och vad vi skrattade! Och shoppade! Tack alla tjejer för en oförglömlig långhelg!! Verkligen kul att få träffa alla ordentligt och det ska bli jättekul att ses igen på vår nästa träff!

Stoooor kram!! Titti

6 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Men så kul med en sådan träff. Är ju otroligt att man hittar så mycket olika människor som man bara finner så där. Vilket fint byte du har gjort. Skulle också kunna tänka mig lite ljushållare och jag tror till och med att jag har ett gäng i källaren någonstans, *s*. Vilket underbart bord och stolar. Ska bli kul att se det vitt.

Kramar Ullis

Anonym sa...

Men du e för gölliger gumman - det är en lika stor glädje att ha lärt känna dig ska du veta!!! tack för fina ord!

Puss på dig!!!

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad härligt det låter. Hela inlägget bara sprudlar glädje och trivsel.
Ha det gott Marie

ägarinnan talar sa...

Hej Gumman..

Nu blir du aldrig av med mig, varje gång du ska somna, blir du påmind och tänker. ach också, inte hon nu igen, hehehehe.

Ja jösses va härligt att träffa så "nära" vänner i verkligheten och känna hur VÄL man mådde i varandras sällskap med en gång.

kram Bitte

Gårdsromantik sa...

Vilket underbart örngott - där kommer du att sussa gott!

Visst är det bra med byteshandel!

Kram Maud

Annika sa...

Jisses vilket jobb du skafat dig så här strax före jul....:) bordet var jättefint o att få med så många stolar är ju kanon.... örngottet var ju sååå sött o vad kul att få åka iväg o träffas så där en helg... kan tro att det "kacklades" Kram Annika