tisdag, december 30, 2008

Nej, inte hann jag...


...måla matmöbeln vit, men grundmålad blev den i alla fall och vi slapp fira en knallblå jul! Och nu har jag handlat mer färg med, så nog ska jag nog kunna få den målad snart.
Här en bild på juldukningen som inte är riktigt klar än, men jag hann inte med att ta en bild när allt var klart, men den ger ju ett hum om hur det blev iallafall.

Löparen är en gammal duk med klassiskt Jenny Nyström motiv, fyndat av min mamma på en loppis! Under det en ärvd manglad duk med tillhörande servetter, en del av min ärvda skatt! Har haft den oerhörda turen att ärva både dukar, lakan och handdukar som jag vårdar ömt, men också unnar mig att faktiskt använda! De gör ingen lycklig i lådan!

Nysilverstakarna i barockstil fyndade jag för någon sommar sedan i en antikaffär i Arvika (jag fick ge en bråkdel av vad man får ge för likadana i Stockholm!), salt och pepparkaren i glas på silverfat är ärvda och silverbesticken är köpta på auktion i Dalarna. Har glömt vad modellen heter, men det är med Vasakärven på. Jag har en del ärvd Gammal Svensk med spets också som vi kör till vardags med.

Det får nog bli mitt nyårslöfte till mig själv och till de av er som vill hänga på;

Njut mer i vardagen!!!


Så kom igen så kör vi!!

Kram Titti