tisdag, december 16, 2008

Nostalgitripp - Julen är räddad!


När jag växte upp var det en magisk stund vid jul, som inte hade med tomten eller julklappar att göra! Nästan viktigare än Kalle Ankas Jul till och med!

Varje år drömde jag mig bort tillsammans med The Royal Ballet som de älskade sagofigurerna i Beatrix Potters underbara värld! Jag "var" alla figurer som hade vackra färger på klänningarna och jag älskade att dansa ballet på vardagsrumsgolvet! (Jag skrev ju tidigare om att jag var väldigt prinsessig som liten, hihi).

Åren gick och jag blev äldre, tonåring och sen vuxen, men aldrig gick tjusningen över, som med så många andra saker man gillade som barn. Behöver jag berätta att besvikelsen var stor när de slutade sända programmet!??

Men nu till min stora lycka har jag upptäckt att den finns att köpa som DVD! :D
Den finns att få tag på både på Ginza, Megastore, och Discshop bland annat, med lite olika priser så man bör nog kika runt lite!

För mig är i alla fall Julen räddad!!

Ha en skön vecka!

8 kommentarer:

abfabimedelaldern sa...

Tänk så olika man är. Beatrix Potters figurer på TV tyckte jag var absolut det tråkigaste som fanns på TV när jag var barn:-)Men visst är det kul när gamla favoriter kommer på DVD och man kan få bli så nostalgisk man bara vill. Min stora engelska favorit är klassiska Brideshead- den boxen vårdar jag ömt

Mari sa...

Vi e så lika Titti - fast jag har aldrig varit prinsessig...möjligen pappas lilla sessa!;P
Jag ska köpa denna åååååh! Jag ska klä granen samtidigt! Jippi!

Puss!

Ullis/Leva på landet sa...

Den har jag också sett jäääääätte många gånger. Fast jag inte var prinsessgalen. Det är tur att så mycket kommer på dvd så man kan få se det igen.

Ha det bra!
Kram Ullis

Galleri MochB sa...

Vad härligt med gamla minnen som väcks till liv igen... :O)

helena /franska liljan sa...

Mina barndomsjular hadlar mycket om mys, brasor, bakning, julpyssel och familjens tid tillsammans. Så med mina två guddöttrar (3+5 år) har vi en årlig jultradition att baka ihop och göra julpyssel. Denna vecka bor dom hos mig och vi pysslar för fullt. Härligt när minnena kommer tillbaka...

önksar dig en fröjdefull jul!

Vaniljdrömmar sa...

Önskar dig en fin helg!
Kram Helene

Marie sa...

Jag brukade också se på Beatrix Potter, var nog även jag ganska prinsessig, hihi. Den där DVD:n vore något för min 4-åring som är VÄLDIGT prinsessig just nu!!!!!

Ha en trevlig helg och en riktigt God Jul!
Kram Marie

Designe sa...

Tack snälla för informationen! Jag har sökt det här jättelänge..kom inte ihåg vad programmet hette och vilka figurer det var...minns bara att jag älskade det och blev besviken då det slutade sändas! :)