tisdag, december 09, 2008

Före utan Efter

Vågar jag visa er mitt Blocket fynd? Trots att jag inte snabbt kan döva chocken av allt det blå med krispiga efterbilder på möblemanget i VITT? För vitt kommer det bli, rubb och stubb och inte bara det blå!

Jag var egentligen iväg och hämtade ett annat Blocketfynd (bild en annan dag) då jag blev tillfrågad av säljaren om jag var intresserad av en matmöbel. Nu var det ju så att jag inte alls var ute efter en ny matmöbel, men jag skulle behöva fler stolar till matsalen till jul, så jag kastade ett getöga i alla fall där det stod hopklämt i källarbråten och fick veta ett pris.

Tittar lite närmre och inser att där står ju mitt drömbord!! Precis ett sådant jag alltid velat ha!! Ett bord från sekelskiftet med fina detaljer!

Nu gäller det ju att ha Pokerfejs så jag ser tveksan ut och börjar pruta. Till sist kommer vi överens och det är först då jag inser att stolarna (8 st) ingick i priset! Jag blev så blixtförälskad i bordet att jag glömde av allt annat! Så nu står alltihop i matsalen och väntar på vitfärg! Så nu vet ni vad jag har att göra innan jul!
Tror ni jag hinner? :D

Kram Titti

3 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Hurra!! Grattis till fyndet! Jag blir alldeles lycklig jag med när jag läser!

Kram kära matsalsgruppsägarinna!

Designe sa...

Ååååh, vilket fynd! Så himla fina detaljer på bordet som kommer att komma fram i den vita färgen! Vilka mumsiga bullar du bakat nedan! Så mysigt oxå med snön som singlar ner här på sidan! Kram :)

Jenny sa...

Grattis till fyndet - kommer att bli jättesnyggt!