söndag, december 14, 2008

Julshopping!

Detta Franska vykort är det fritt att ladda ned.
Klicka på bilden för större bild!


Så var julruschen i full gång! Julklappar! Hur går det för er? Är ni klara med alla inköp? Eller hör ni till min skara, som har en del kvar på listan att hitta?

Och julmaten, hur är det med den? Kommer ni ha ett stort julbord i år, eller blir det ett i mindre skala? Vad är det som inte får saknas på ert Julbord, vad är viktigast? I år kommer släkten hit till oss och firar, men vi ska försöka ha ett måttligt stort julbord ändå. Hoppas dock att svågern tar med sig av sina fantastiska revbensspjäll, vore mums! :D Mina föräldrar brukar också komma med några extra goda saker till julbordet, får se vad det kan bli i år!

Det viktiga är ju i allafall att få träffas och umgås och mysa tillsammans!

Ha det mysigt, tänd några ljus och ta en pause mitt i julstöket! :D

Kram Titti

4 kommentarer:

kardemumma sa...

Du behöver inte känna nån stress än, det är ju hela 10 dagar kvar :)
Jag har handlat klart alla julklappar,men det beror mest på att jag står fastlimmad på Kardemumma nu fram till julafton.
Julmaten brukar jag och syrran hjälpas åt med, vi firar varannan jul.
Ha en skön 3:e advent
Kram C

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefint julkort. Har inte gjort våra än. Får ta kort på barnen och fixa lite. Julklapparna ska jag beställa i kväll. Har äntligen fått listorna av barnen. det är ju så lite de önskar sig. Här blir det inte så mycket saker på julbordet. De som blir är favoriter och går hem hos alla.

Ha en bra dag!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hallå, hallå Titti och hennes fantastiska "bloggvänner" . det gladde en mormors hjärta när ni enade skriver att det viktigaste
med julen är att mans ses och
har "julmys" tillsammans - sedan
är det roligt och värmer hjärtat att ens barn tar med sig tradi- tioner hemifrån, även om nya influenser kan vara väl så fina.
Tänk bara på alla vackra jul-
änglar, som i år är så populära -
det var dom även på 1900-talets
början och senare fanns dom rik-
ligt i min "bokmärksbok" på 1950-
talet. Roligt med traditioner tycker mormor i Rättvik, som önskar
ALLA ,en riktigt HÄRLIG JULHELG!

Annika sa...

Vilken vacker strumpkavalkad di visar i förra inlägget.... här ska vi nog bort på julafton men mamma kommer dan före o vi ska äta lite gott.... jobbar mån o ons så helgen blir lite rumphuggen.... tror säkert att ni kommer att få en undrbar helg bland nära o kära... Kram Annika