tisdag, juni 17, 2008

Stort tack!!

Tack!!!

Paketbytargruppen Vita Gåvor går ut på att man får en annan medlem tilldelad sig och sedan skall man via deras blogg ta reda på mer om den personens smak och sedan anonymt sända en gåva som man tror passar mottagaren. Man blir själv "spionerad på" av någon annan anonymt och får en gåva skickad till sig. När alla fått sina paket avslöjas vem som är vems hemlige vän! Jätteskoj!!
Minns ni hur glad jag blev över mitt paket från min "hemlige vän" i paketbytargruppen "Vita Gåvor? Du kan läsa det inlägget genom att klicka här!


Bild lånad från Vita Ljuva Tankar

Nu vet jag att min hemlige vän är Linda som har bloggen "Vita ljuva tankar"! Tusen, tusen tack snälla rara du för det jättefina paketet med de kanonfina gåvorna!! Jag blev verkligen jätteglad!! Du träffade verkligen 100% rätt i min smak!
Jag vill varmt rekommendera alla att kika in på Lindas fina blogg och bland annat låta sig hänföras över alla vackra smycken hon gör!


Bild lånad från Franska LiljanSjälv blev jag tilldelad Helena som har bloggen Franska Liljan att sända gåva till. Att Helena tycker om franska liljor framkom tydligt på hennes blogg, men vet ni hur svårt det var att hitta något sådant i butikerna? Jag hade ingen tur där iallafall. Men när jag hittade en ljuslykta i rosa fattigmanssilver trodde jag att jag hittat rätt sak iallafall! Några inköp till blev det och sedan iväg med paketet till posten! Vill ni veta vad det blev och vad Helena tyckte om paketet så klicka här! Om inte annat måste ni gå in på hennes blogg och titta på hur fint hon ordnar hemma och alla förberedelser för bröllopet som snart går av stapeln!

Stor kram från mig!!!

5 kommentarer:

helena /franska liljan sa...

Hej Titti!

Varsågod att låna bilden! Det var spännande att se sin bild på en annan blogg ;-) Vad snygg lounge vi har, hi hi

En liten, liten detalj bara: jag stavar med A på slutet :-)

Kram Helena /franska liljan

Anna sa...

Hejsan!

Va roligt att du ville vara med och tävla hos mig :)

Och visst var det roligt med Vita Gåvor-swapen, jag är också med där! Ser redan fram emot nästa tillfälle!

Ha det gott!

Annika sa...

Hej!! Verkar ju jättekul med hemliga vänner... Vill bar kika in lite o önska Dig en riktigt trevlig midsommar.... ♥ Annika

Gårdsromantik sa...

Vilken vacker gåva!
Ser att jag missat ditt inlägg om lavendelvatten - det måste jag pröva.

Glad midsommar önskar Maud

Vita ljuva tankar sa...

Hejsan!

Vad glad jag blir över att ha lyckats med paketet. Faktum är att jag köpte samma saker till mig själv också ;-) Visst får du använda bilden, jättefin reklam du gör!:-)

Glad midsommar!

Kram