söndag, mars 09, 2008

Vår och Sänggäster!
Hej hej!Det har inte blivit något bloggande de senaste dagarna då jag varit ordentligt förkyld och haft feber. Idag var jag iallafall ute i trädgården och upptäckte att våren äntligen kommit! Vintergäcken blommar, krokusen håller på att slå ut och de första påskliljorna har börjat visa sina gula knoppar! Åh, då känner man sig nästan som Ronja som måste skrika sitt vårskrik! Men då jag är ganska öm i halsen fortfarande nöjde jag mig med att gå runt och le så brett jag kunde istället!

Jag är lite nyfiken på vad era gäster brukar ta sej till när ni går husesyn hemma hos er med dem och ni kommer till ert sovrum? Brukar gästerna kasta sej i er säng? Det händer ofta hemma hos oss! Efter att vi skaffade himmelsäng iallafall. Det verkar ligga en hemlig längtan hos många människor efter himmelsängar börjar jag tro. Det hände aldrig att någon kastade sej i vår gamla men mycket trevliga "vanliga" säng. Jag skall ta en bild på vår säng och lägga upp här, men så länge kan ni få se en snarlik som finns hos Move möbler http://www.1700-collection.com/. Där finns mycket fint att se och deras webshop är väl värd ett besök!

Ha en bra dag och titta in snart igen!

6 kommentarer:

Mari sa...

Åh det är ju så fint med det tyget i himelsängen! Minns du himmelsängen Ernst gjorde i nåt torp...tror det var ett stort två våningsHUS, de blev sååå fint! Bella gjorde nå betong-handfat med...o konstig vikskärm! Den himmelsängen e ganska lik en jag sett på...bemz.se! Dom som gör sofföverdrag...
Himla fint iallafall, serfram mot o se eran sänghimmel!

Pöss o kram/Mari

Jo sa...

Uj, om ni är ens i närheten av den bilden, så förstår jag era gäster! Våra gäster slänger sig sällan i sängen, men däremot har en del en tendens att gå och lägga sig i den och gosa med missarna framåt småtimmarna om vi har fest.. "Åh, en fluffig misse, den ska jag gosa med! Åh, vad det var skönt att ligga här o gosa... Snark.." På tal om sängar, kom överkastet idag och det var finfint! :D tack för tipset!! *glad!* kram!

Anonym sa...

Åh, din blogg är så fin!!! Ser att ingen av mina kommentarer finns med... Måste ha blivit nå tok!!! Prövar igen... Toppen sida du har i alla fall! Kram från Äppel Blomman på Hwita rum!!!

Jo sa...

Hej! Jo, det händer ju en hel del, så då får jag ju blogga ;) Verkligen jättehärligt att komma ut till stugan till slut! (det står givetvis mer i stugbloggen :) Jag gillade Carola när hon hade självdistans, vilket var väldigt länge sen hon hade. Det är inget kul när folk tar för givet att de ska vinna. Divor gillar jag INTE.
ha det gött! :) kram

Margareta sa...

oj vilken lycka med himmelssäng. Förstår att folk blir sugna på att testa, men förvånade att dom är så frimodiga att dom gör det.
Vad fint ni har det.
Hälsningar Margareta

Else sa...

Kjempefin blogg og for et deilig soverom. :)