fredag, mars 14, 2008

Shoppingdag!

Här är vårt hus första våren vi bodde här. Nu har vi hunnit fixa en del som att det tex finns en gårdsplan framför huset och carporten till vänster på huset är riven, men tyvärr har jag inga färska bilder på huset. Det får vi ordna så snart tillfälle ges!

Igår bar det iväg på shoppingtur! När man bor så långt ut på landet som jag gör kan man inte vara så väldigt spontan med shoppande utan man får passa på att göra en ordentlig runda när man ändå åker iväg!
Så jag började i
Kista galleria - strax utanförStockholm. Avverkade snabbt Åhléns, Duka och Hemtex och Indiska, men hittade ingenting av intresse. Åhléns höll på att bygga om och ja, kanske att jag inte hittade något i de andra affärerna för att jag var väldigt hungrig?
Så efter att ha blivit bjuden på lunch av sambon (som jobbar i Kista) drog jag iallafall iväg till
Ikea, mätt och belåten! Hittade en supermysig stickad pläd i vitt i fyndhörnan för halva priset! Den åkte snabbt ned i gula Ikeabagen.En söt ljusslinga fick också följa med hem. Upptäckte att den går på batteri! Då kan man ju placera den fritt var man vill utan tanke på eluttag! Mer bilder på den när den kommit på plats!
Jag hittade också några jättesöta namnskyltar i zink till örtagården!Stod länge och tittade på torkställningen i trä med bomullslinor... skulle vara sååå fin härhemma framförallt när jag hittar en strykbräda i trä! Men det stod 500kr på den så det fick bli en torkställning i plastad metall från Lidl istället. Den stod det 149 kr på. *morr* Jag får trösta mig med att det skulle vara tråkigt att inreda sitt hem precis som man vill ha det på två dar. Det får vara okej att det tar tid. Men jag ska definitivt ha den i trä!


På vägen hem stack jag in huvudet på ÖB och köpte en ny utemöbel. 4 stolar och bord i Hardwood. Drömmer om en klassisk sekelskiftesutemöbel från Gute Form, men jag lär nog hinna slita ut den jag köpte innan jag får råd med det!
Nu ska jag snart gå och sova och drömma om Joakim von Ankas valv!

5 kommentarer:

millan sa...

Visst är det tråkigt när man inte har dessa pengar att kunna handla vad man vill? Vardagsrummets bordet blev ur snyggt när ni målade det!

Vaniljdrömmar sa...

Hej Titti!
Vilket vackert hus ni har och vilken trädgård :)
Ha det så bra!
Kram Helene

Vita Änglar sa...

Hej!
Vad fina inköp du gjort.skriver lite kort från semestern i Phuket, du får jättegärna länka till mig, kul, första länkningen:-)

Må gott på dig!!

Hwita Villan sa...

Det låter ju som en riktigt lyckad dag! Erat hus är ju underbart vackert - vilken bild! Man riktigt känner hur man bara vill ta av sig strumpor och skor och borra ner fötterna i gräset udner ett härligt träd med ett glas saft och en kanelbulle!

Såg förresten att jag avr en av dina favvo-bloggar! Vad smickrad jag blir! Roligt att du gillar den, tack!

Ha en superskön Påsk!

Kram!

David sa...

Hej!

Vart kan man hitta den fina torkställningen i trä med bomullslinor?

Hälsningar,
David