tisdag, mars 04, 2008

Mer presenter...
Tänkte visa en present jag fick av min moster som jag också blev jätteglad över. Det är en kristallskål på fot som min mormorsmor haft! Jag tycker den är så vacker och jag längtar efter att få fylla den med jordgubbar eller annat gott! Tack moster!! På den bilden syns duken/överkastet lite bättre också.

För att den här bloggen inte ska bli en enda lång parad med presenter tänkte jag blanda in lite annat också. Det här lilla skåpet står och väntar på att bli målat vitt. Det syns knappt när det är brunt, men det har den sötaste lilla ursirning på kanten upptill. Jag lovar att visa en efterbild sedan också! Och apropå den gula väggfärgen är jag redo att byta ut den, men för en gångs skull har sambon satt ned foten och sagt nej. Han tycker jättemycket om färgen, så den får vara. Så länge.... *ler*

Jag vill också nämna att flera har hört av sig och påpekat att de inte kan lämna kommentarer, så nu har jag ändrat i inställningarna så att alla som vill kan kommentera. Och gör det gärna, jag blir så glad över lite feedback!
Jag önskar alla en härlig dag!

11 kommentarer:

Vaniljdrömmar sa...

Hej!
Fin blogg du har. Kul med presenter, vilken söt skål :) Skåpet blir säkert jättefint i vitt :)
Ha det så bra!
Helen HR

Sofia sa...

Hej! Sitter på jobbet just nu. Du har alltid så fina bilder på din blogg :) Förstår att du trivs där hemma. Kram kram.

Jo sa...

Åh, verkligen jättefin skål! Kommer att bli underbar m jordgubbar! Varför inte fylla den med punchpraliner, det skulle ju också passa tidsmässigt! :)

Jo sa...

Rensa bland böcker? Är du inte klok, människa? ;) Du får gärna länka till mig! :)

Vaniljdrömmar sa...

Hej Titti!
Kul att du kikade in.
Tyget hittade jag i en inredningsaffär, det var en stuvbit. Får jag länka till dig?
Ha det så bra!
Kram Helene

Jo sa...

Hejdu! jag har nu köpt det där överkastet! :) Tack för tipset! Hoppas att det är lika fint som det ser ut att vara på dina bilder! :) kram!

Jo sa...

Byrån ska faktiskt bli vit :) Hemma hos mig är det inte jättevanligt, men denna kommer att passa jättebra i sovrummet! Speciellt ihop med överkastet ;) Kramkram

Jo sa...

Ang båten: Ja, jag var såååå förbannad! Vi har ju en liten båt på ön, men det är ju just PÅ ÖN, så där gör den ju ingen nytta... *morr*

Anonym sa...

Så söt!!! Jag kan se hur jordgubbarna ligger där i skålen - vilket blickfång! Och vilken fin kakelugn! Och duken e jättefin!

Anonym sa...

Hej Titti,
Mamma och Moster har just tittat på din blogg. Vi tycker den är jättefin.
Glad Påsk ösnkar vi er alla.

mathilda sa...

Hej hej! Jättefin blogg/hem:) Älskar också att måla vitt, men det där lilla skåpet tycker jag ser sååå himla sött ut precis som det är. Den blir säkert super i vitt också, men jag tänkte verkligen att den var så fin som den var innan jag läste själva inlägget:)

En läsare:)