måndag, september 01, 2008

På gång ändå!!

Haha, ja så går det! Jag skulle ju måla soffbordet efter helgen, när jag är tillbaka från Dalarna, men tji fick jag! Har aldrig spraymålat en så här stor möbel förr, och jag hade inte sprayfärg hemma så det räckte längre än så här, men nu börjar man ana iallafall hur det kommer bli (jodå, kisa och använd fantasin)! *hihi*

Kram Titti

15 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket fynd du gjorde. Vilken tur att du tog reda på det så det inte blev slängt och förstört. Det är ju jättefint. Kommer att bli så snyggt i vitt. så kul att du kommer häråt i landet. Var i Dalarna ska du hålla hus?

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Va kul att du ska till Rättvik. Bor ju i Leksand, men har jobbat i 11 år i Rättvik. De flesta åren var på Söderås skola, med ett klassrum som hade utsikt över Siljan. Det var mäktigt. Synd att det inte fungerar för er att flytta upp.

Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Gillar ju Furutorp väldigt mycket, även att ta en tur på Gruvgatan.
I Leksand har du ju Lantliv och även blomsterhandeln Blomsterfägring har ju fina saker. Sedan har du ju Små Glädjen och Insjöns väveri i Insjön. Du har ju loppisar i Gagnef, Tulavippan, Bjursås Stina (Hemma på landet) och Borlänge Hanna (Det stora grå huset. I Borlänge har du ju också Majsans affär Lavendel o Romantik. Sedan vet jag att det finns en i ikarbyn men den kommer jag just nu inte på vad den heter, står helt still. Ylva Skarp säljer också så fina saker (kalligrafi)i sin butik i Hjortnäs. Har nog missat flera stycken som jag kommer på sedan. Brukar ju vara så.
Hoppas att du får det bra här.

Kram Ullis

Hem och Lycka sa...

Vad fint det kommer att bli, spännande! kram

Tidsmästarinnan sa...

jag kisar... och ser ett underbart bord!!
Det kan man kalla fynd! Tror att den som lämnade bordet bara blir glad att du blev så glad!!
Hurra vad fint det kommer att bli.
ha det så gott!
Kram!
Susanne

Margareta sa...

Vilket fynd! Så vackert bord. Underbara proportioner.

Galleri MochB sa...

Vilken trevlig soffbordsstory härunder...:O) Och vilken lycka för bordet att få flytta in igen hos någon än att hamna i soporna... Kommer garanterat att bli jättefint!!

Leva som jag sa...

Bordet ser ju jättefint ut!! Kommer bli kanon när det är klart
kramkram M

Annika sa...

Äntligen lite tid att blogga.... vilket fynd!!!! hade gjort precis som du men nog slagit till direkt där på morgonen.... bordet var ju helt underbart... spännande att få se hur det blir när det blir färdigt.... o vad kul att ha en låda att pynta i... Ha en bra dag.. Annika

Tant brun sa...

Men vilket fynd...förstår att du blev glad:-)
Kramar A

Hem och Lycka sa...

Vårt reportage i Aftonbladet är framflyttat till den 21a september. kram!

Tant brun sa...

Lycka till i tävlingen!
Kram A

S O F I A sa...

Va duktig och fixig du är :)
Kram kram.

Jo sa...

Sicket fynd! Och du kommer säkerligen att fixa till det så det blir ännu finare! :)

Du har enlite sak att hämta hos mig! Kram!

Designe sa...

Puh, förstår om du blev svettig och stressad av att bära bort bordet :) ..man känner sig lite som i dolda kameran..fniss..
Vilket fynd! Kram :)