måndag, september 01, 2008

Generad och lycklig!Idag på väg till förskolan med barnen fastande plötsligt min blick på ett soffbord som någon ställt ut till Grovsopsinsamlingen som är i kommunen nu. Siluetten stämde preciiiiis med den bild jag haft i mitt huvud när jag drömt om ett nytt soffbord till vardagsrummet! Inget fel på vårt gamla, men det är ju just det - det är gammalt och vant. En bild på det kan du hitta här!


Nu brukar jag jag inte dyka ned i grovsopor i normala fall, men bordet kunde inte lämna mig ifred på hela dan! Tänkte stressat att "någon annan måste ju ha norpat det redan" och "det regnar nog på det", "det är nog ett ben löst" osv. Åkte förbi igen när det var dags att hämta barnen och visst stod det kvar! Inga ben lösa, lite faner som skavts bort, men det är ju inga problem om man gillar Scabby Chic stilen, eller hur?


Väldigt generad började jag kånka iväg bordet till bilen medan jag svor att jag just denna dag hade vår lilla bil och inte vår stora med den stoora bakluckan! Nåja, med en tredjedel av bordet utanför bilen och bakluckan pekandes rätt upp bland molnen kunde jag sedan konstatera att jag var tidig till att hämta barnen och att jag nog skulle hinna hem och lämna bordet först! För några barn skulle inte få plats i bilen så länge soffbordet måste åka med!Till saken hör att det är två mil hem och sedan två mil tillbaka! Barnen blev iallafall hämtade tillsist och bordet står nu och väntar på vit färg i vardagsrummet.
Jag är mycket lycklig, men generad av att ha tagit något utan att fråga om lov (visst är jag fånig?) och prioriterat bort barnen för en möbel! Men barnen har å andra sidan haft en glad mamma hela kvällen som ägnat sig extra åt dem, så de har nog inte lidit nöd iallafall, eller vad tror ni? *hihi* Och folk som gick förbi mig gav mig inte ens en blick när jag rotade i soporna, så det är nog okej det med :)
Bordet ska så klart bli vitt så snart jag kommer hem från Dalarna. Ser ni att det är en utdragbar låda under glasskivan? Undrar vad jag kommer lägga för fint pynt där? Soffbordet kan ju fungera som ett slags tittskåp; så glad, så glad!! Är särskilt förtjust i de svulstiga benen, de kommer bli så bra med vit färg!! Mattan under står då näst i tur på att bytas ut! Men den vill jag nog köpa ny ;) *hihi*
Önskar alla en härlig vecka!! /Kram Titti

2 kommentarer:

Cattis sa...

Åhhh var roligt Titti!! Va fint det kommer att bli... Förstår att du är jätteglad!!

Kram Cattis

Anonym sa...

Vilket fynd!!
Förstår att du har varit en go o glad mamma hela kvällen:)
Kommer bli kanon med lite vit färg!
Kram Fia W