onsdag, april 23, 2008

Matsal och Mårbacka


Hej på er!


Jag hoppas ni har haft en lika fin vecka som jag har haft! Tänk vad vårsolen gör med ens energi! Nu har vi varit ute och vårstädat trädgården i flera dagar(blir man någonsin klar?), så idag har jag varit inne och fortsatt utrensningen på vår kattvind vid sovrummet. Vad befriande det är att göra sej av med gammalt och vad skönt att veta var alla saker nu finns!


Tänkte visa några bilder från vår matsal idag! Som ni ser har vi tråkiga, udda gamla stolar runt bordet. Jag är på jakt efter något annat, lite mer upplyftande i stolsväg, men i väntan på att det ska dyka upp något sådant får dessa duga... Såg nu att min pigtittare stod kvar på pianot när jag tog bilden. Den står i väntan på pensel och vit färg!


De vita Mårbackapelargonerna inhandlades igår! Planen är att sätta ut dem i trädgården i sommar, men nu njuter jag av dem inne!



Gamla hus som detta är ju fulla av charm...Ser ni vad golvet lutar? Skåpet lutar åt höger... *hihi*






Ha en bra dag! Kram Titti

26 kommentarer:

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Vad underbara fina saker du visar. Det är så skönt att få rensa och ställa iordning så man vet vad man har och vart sakerna finns!
Det är charmit när det lutar och är lite snett.
Kram Helene

Jo sa...

Åh, vilket fint skåp!:) Hela rummet ser jättefint ut! :)

Du är välkommen på grillkväll när som! ;)

Ha det gott! kram!

Sofia sa...

Jättefina bilder :) Jag lämnade in den pga ljudet. Tänkte jag gör det först så får vi se vad de säger :) Sen tänkte jag låsa upp den från 3. Kram kram.

Sofia sa...

Hihi, ja mycket rosor är det :) Kram.

Anonym sa...

Åh vilka härliga bilder! Och va mycket fint glas du har! Jag har själv vela ha sånadär bubbliga glas på höga, gröna fötter - men dom e asdyra! Nu fattar du säkert inte vad jag menar - men dom påminner om dina med grön fot - fast dom jag menar e som...bubbligare...äh, jag får leta upp en bild o visa nån dag!:)

Anonym sa...

Hejsan! Vilka härliga bilder! Du har så fint, snart kommer jag och knackar på dörren...!! Är det verkligen golvet som lutar, inte fotografen ha, ha
Önskar dig allt gott! Från hon som inte har någon kakelugn... är eran borta någon dag så vet du!!! Kram Äppelblomman HR

Min Verden sa...

Vakkert! Ja, det er sikkert og visst. Jeg leter rundt etter hvit og rosa Mårbacka og finner ingen. Nå kan det hende jeg har en allikevel. I morgen skal jeg på gartneri og sjekke ut. Det var deilige bilder fra deg. TAkk for titten. Snart god helg. Hanne

Cattis sa...

Vilka mysiga och charmiga bilder du har lagt in!
Skönt att få rensa olika utrymmen..det håller ja me på me... ;)

Ha en fortsatt bra dag!!

Kjamis

Designe sa...

Himmel så vackra bilder på dina fina saker och möbler! Ser herrgårdsaktigt ut! Skönt att ha vårstädat ute..det skulle jag oxå behöva! Ha en skön helg med fortsatt fin väder! Kram :)

Annika sa...

Hej! Ett första besök hos Dig, en snabbis före jobbet. Kommer gärna tillbaks imorrn och lusläser Dina inlägg. Gillade det jag såg när jag snabbkollade. Många vackra bilder. Kul att se att det inte bara är vi som har lutande golv. HiHi ♥ Annika

Min Verden sa...

Tusen takk for generøsiteten. Jeg håper jeg greier å få tak i en her. Har funnet et gartneri på andre siden av Oslofjorden som driver med pelargonia. Det går nok bra - men hvis ikke....:-) Da kommer jeg tilbake. Hanne

Gårdsromantik sa...

Vilket härligt hem du verkar ha!
Vackra bilder och BRYGGA - längtar till vi kan sjösätta våran.

Kram Maud

Annika sa...

Kul om Du vill länka. Jag kommer att länka Dig också, lite senare idag när jag fått sova lite. Tjuvbloggar på jobbet, schhhh säg inget till nån.. Annika

Anonym sa...

Men vilket fint hem du har!!! Fint med pianot med sjalen på,kram Katta

IKT i min vardag sa...

Vilken vacker matsal! Jag tycker det är charmigt med lite udda stolar kring matsalsbordet. Mårbacka kan jag inte få nog av...har också ett exemplar som väntar på att få flytta ut.


Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej!
Första titten här hos dig tror jag. Trevlig blogg du har!

Vilket härligt skåp och vilken härlig pelargon!

Haha. Ja det lutar så härligt i alla gamla hus, torp och gårdar. Det hör liksom till charmen... Vi har likadant i vårt vardagsrum :)

Kram Annica

Hem och Lycka sa...

Åå så mycket vackert! Har lyckats missa din blogg på något vis men nu vill jag länka dig. Hoppas att det är ok, annars får du säga till. Fortsatt trevlig helg, kram!

Hem och Lycka sa...

Visst får du länka mig, bara roligt! Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

tindra lite mera sa...

Vilka vackra bilder ett underbart hus verkar du ha,är fortfarande en dröm för mig.Ljust och fint och visst får man mer energi av värme och sol:O)

Kram Katarina

tindra lite mera sa...

Hej igen!
Jo jag har målat på fri hand,har gått konstskola i tre år. Kul att du tycke det var fint!

Godnatt och ha en bra söndag
Kram Katarina

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

WOOOOOW!!HELT UNDERBAR MATSAL JUUU!!!

Ha en underbar Söndag!!!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan!!

Marie Söderberg sa...

jaa...bilder ser mycket finare ut på bloggen såklart..kul att dom ligger här med så man kan se igen igen och igen....gillar verkligen bilden med det svarta pianot..ser framemot mera bilder..du har så smakfullt. kraam

Helene på Rörvik sa...

Hej Titti!
Hoppas du har haft en bra helg!
Idag har det småregnat här hela dagen! Så nu kan jag sitta vid datorn och kika runt och svara på kommentarer.
Kram Helene

Graadskan sa...

Vilken trevlig blogg! Så fint ni bor sedan då! Underbart!
Jag är här för andra gången, första gången jag lämnar spår...
Jag återkommer med säkerhet!
Kram Camilla

Marie Söderberg sa...

jag kan titta hur mkt som helst på detta inlägg..det är så fint..

Annie - Annalunda sa...

Titti!

Underbar matsal! jag är alldeles lyrisk - hur har jag kunnat missa din blogg??? Jag ser också att du har Geranium terrinen... jag har en del av den servisen... mina farföräldrar fick den i bröllopsgåva 1906...

Kram Annie