tisdag, april 01, 2008

Hallojsan!


Nu har det varit lite tunt med bloggandet ett tag. Anledningen är att jag och småkillarna varit hos mina föräldrar i Rättvik på Påsklov! Vi hade tur med vädret och kunde faktiskt grilla korv en dag ute!
Nu sitter jag hemma i trädgården och njuter under min ek... Solen har börjat gå ned över vår vik, det är nästan vindstilla och ganska varmt faktiskt. Fåglarna kvittrar sanslöst i träden och svanarna i viken fixar med sitt bo, tranan (!!) som har sitt bo bredvid vår brygga flyger ideligen över viken och trumpetar med sina trankompisar. Jag skulle tro att de dansar också men det kan jag inte se härifrån. Vi åt middag härute för en stund sedan... Idag såg jag de första Tussilagosarna i dikeskanten också.Svårt att tro att de lovat snö på lördag?

Mer att bli glad över är glädjen över att kunna göra en vän glad även om det är någon man inte ens träffat på riktigt! Newht (se favoritbloggar) har skrivit så gulligt på sin jättefina blogg om en liten gåva jag skickade henne som tack för lånat videoband. Kram till baka!!
Jag kan verkligen varmt rekommendera att titta in på hennes blogg! Där ser ni inte bara "pyjamasgömman" utan också hennes jättefina hem och urgulliga vovve Bosse!

Dagens bild är ett duschdraperi som hänger hemma hos min gamla goa vän Sofia! Vi hade en sådan kul kväll hemma hos henne för några veckor sedan med god mat och mycket skratt! Jag tycker den är urkul med svandunsvipporna och allt. Och för dem som undrar är den inköpt i USA!

Håll till godo!
/Kramiz

1 kommentar:

Vaniljdrömmar sa...

Du har något att hämta hos mig..
Må så gott!
Helene