måndag, augusti 11, 2008

Toile de Jouy


Nu har vi sommarlov en vecka till och sedan drar vardagen igång igen. Tack för alla gulliga hälsningar under min "ledighet"! Det värmer jättemycket att ni tar er tid att titta in på min blogg och lämna så fina kommentarer!! Kram på er!


Jag har ju nämnt att jag renoverar en del hemma hos mina föräldrar till lite mer modern stil. Den terrakottaorangea hallen med furutak och furutrappa är ett minne blott! Min kamera vill inte riktigt längre, men en bekant tog bilder med sin mobil där i helgen, så jag hoppas att bilderna blev bra och att de snart kommer med mailen så att jag kan lägga ut bilderna här! Numera är tak och trapp vita och på väggen är det tapetserat en vitgrå medaljongtapet. Vilken skillnad!


Nu är det dags att hitta på något kul till gästtoaletten. Jag funderar på vita väggar med en fondtapet i "toile de jouy" i vitt och svart och sedan en svart toasits! Toiletapeter är ju oftast mycket romantiska med herdinnemotiv och pasteller, men jag ville ha något fränare och jag har sett i en tidning en svartvit tolietapet där motivet var en oas med palmer istället för herdinnor. Jag har inte lyckats finna ut var man kan köpa tapeten, om någon vet får ni gärna hojta!!
Självklart ska tapeten lackas med matt vattenbaserad lack för att kunna torkas av.

Ha en skön måndag! Kram Titti

4 kommentarer:

Annika sa...

Välkommen tillbaks till bloggvärlden!!!! Förstår att du har haft en del att gjort.... väntar med spänning på bilderna.... här harvar det på som vanligt.... semestern är ju slut... Kram Annika

Ägarinnan talar sa...

Härligt att ha dig tillbaka i bloggandet igen Titti.

kram Bitte

Designe sa...

superfin tapet! Hoppas vi får se bilder snart! :) Kram

Classic style in city sa...

men hallå !! KUL att du är tebax på bloggen nu..har lääängtat att se dina nya läckra bilder..hihi..toile tapeter finns fina hos björklung o winqvist på Kungsholms torg..jag köpte mina där som jag har på lilla wc...*ler* där åker dom luftballong..kramis