onsdag, augusti 13, 2008

Ljust och fint i köket...


Idag har vi satt tillbaka en dörr mellan köket och tamburen som stått i ett uthus. Den har suttit här som ytterdörr tidigare innan tamburen byggdes till. Sedan dess har det suttit en i och för sig vacker spegeldörr här, men det har varit ganska mörkt i den här delen av köket. Nu flödar ljuset in!! (Fotot är taget på kvällen så det kanske inte syns riktigt). Och denna dörr är ju sååå mycket vackrare tycker iallafall vi! Handtaget måste bytas mot ett som passar bättre för inomhusbruk. Jag får nog åka en sväng till Nacka byggnadsvårds butik eller så... Ser jag fram emot! De har så läckra saker!
Kram Titti

11 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Hej oj vilken vacker dörr den som ändå hade en sån att hämta in från något förråd.
Vad härligt att få in så mycket värdefullt ljus genom de vackra rutorna.
Kram/Ingela B.

Hem och Lycka sa...

Å vilken vacker dörr, förstår att du är nöjd! Ger ju mycket ljus också med de vackra fönstren. kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Vacker dörr. Måste ju vara mycket bätttre med en dörr med glas i om det är mörkt där. Kul att den funnits där förut.

Kram Ullis

Leva som jag sa...

Jättefin dörr Titti!! Roligt att du är tillbaka igen efter sommarlovet
kram M

Galleri MochB sa...

Hej igen...:O) Så fin dörr ni satt in. Härligt med de små rutorna. Ha en skön helg!
Kram Mia

Skatan sa...

Hej! Har aldrig varit här förr. Stannar till efter att ha sett din första bild samt bilden av huset. Måste bara få lämna en rad...åh, vilket charmigt ställe du bor i. Din lyckans ost!

/Radhusskatan - en smula avundsjuk ;-)

Annika sa...

Blev ju kanonfint med "nya" dörren... gillar fönsterdörrar... den här var jättefin... det måste ju ha blivit mycket ljusare nu ja.. o bara att hämta den i förrådet så... bra... ha en trevlig helg Kram Annika

Annalunda sa...

Hej Titti!

Jättehärlig blogg...första gången jag var här men absolut inte den sista. Vilket underbart hus du har! Jag ska också måla en massa tak vita...tips??? Din vita utemöbel är bara sååå fin!

Kram Annie

Annalunda sa...

...och jag länkar såklart till dig! Kram Annie

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Tack för din grattishälsning på Whita rum! Det var först idag jag upptäckte att jag faktiskt har en gästbok där. Har aldrig riktigt kommit igång att använda den siten. Men tur var det att jag fick syn på den idag, så att jag hittade din fina blogg! Vilket otroligt läckert hus ni har!!!! Hit kommer jag gärna fler gånger och hämtar inspiration!

Kram,
Ann

syster doris sa...

Det är jättefint med eran köksdörr! Jag är jättesvag för dörrar o fönster o eran var en helt i min smak! Jag vill verkligen se mer av erat hus..så jag tar en sväng in..
Kramar Tina