onsdag, maj 07, 2008

Snuvig och snuvad!


Hej!!

Först ville jag tacka för alla jättefina och goa kommentarer jag får på bloggen! Det är så härligt med alla hälsningar och mail som dyker upp! Och ett ypperligt tillfälle för mig att hitta era fina bloggar! Det är otroligt vad många fina bloggar med kreativa och påhittiga innehavare det finns! Jättespännande och enormt inspirerande! En stooor kram till er alla!


Det har inte blivit några inlägg i helgen som var eftersom jag åkte på en ordentlig vårförkylning! Ingenting av de storslagna planerna av vad jag skulle hinna med att göra blev av! Så inte bara snuvig utan också snuvad! ;) hihi

Är på bättringsvägen nu, men det blir ändå ett bedrövligt kort inlägg idag. Men jag lovar återkomma snart med ett lite matigare inlägg!


Dagens foto (ursäkta den dåliga kvalitén!) är taget i ett helt annat sammanhang och syfte än till bloggen, men jag ville ändå visa den och tipsa er om att om ni, som jag, har den här typen av gamla inläggningsglas och som har tröttnat på den orangea gummipackningen så kan man hitta vita sådana på ÖB för några tior! På den mindre burken kann man precis ana den vita gummipackningens "flärp" som sticker ut vid locket.

Garanterat fräschare och diskretare på hyllorna!


Ha en skön dag! /Kram Titti

6 kommentarer:

Annika sa...

Hoppas Du kryar på Dig nu när det har kommit det vackra vädret. Visst känns det trist när man planerat en massa och sjukan däckar en. Men nya tag får tas när man piggat på sig igen.
Ha det gôtt. Annika

Vaniljdrömmar sa...

Det ser ju mycket bättre ut med vita, tack för att du tipsar!
Hoppas du mår bättre!
Kram Helene

Vita ljuva tankar sa...

Hoppas att du är kryare nu! Konstigt att ringarna som följer med burken inte är vita från början, ser ju så mycket roligare ut.

Kram

Classic style in city sa...

ja va bra tack för tipset..ska genast leta i mina gömmor efter dessa burkar..såklart finare med vita gummilister..trist att du e dålig..bli frisk snart du har så fina o inspirerande inlägg *ler* sköt om dej nu..

S O F I A sa...

Hej tjejen! Häftigt att det ska bli så varmt i helgen! Ni har ju verkligen världens läge för sol och vacker utsikt :) Hoppas helgen blir jätteskön. Kram.

P.S Vet du vem som ringde mig häromdagen? Jo Lisa! Lisa i min gamla klass (vill inte skriva efternamnet).

Designe sa...

Bra tips ang. burkarna med gummiringar! Hoppas du kryat på dig! Ha en fin helg! Kram :)