tisdag, maj 27, 2008

Fler paket!

..har jag fått!


Jag lånade två videoband (med inredning på såklart!) av gulliga Mari, som har en av mina favoritbloggar Newht at Home, och med i paketet hade hon också bland annat skickat med ett långt handskrivet brev och ett så fint foto från när hon gifte sig! En CDskiva med hennes (och min!!) favoritmusik till gjorde ju det här till ett väldigt personligt och gulligt brev! Jag blir så rörd över hur nära vänner man kan bli och hur väl vi känner varandra efter så kort tid över internet! Vi har så roligt inne på Hwita Rum och jag kan varmt rekommendera alla att göra ett besök där, för man lär känna så många (inredningsintresserade) varma, goa och omtänksamma vänner därinne!


Tack Mari för att du gjorde mig så glad och för att du finns och sprider din värme till alla! Kraaam!
Nästa paket som dök upp var från snälla Mia som har bloggen Hem och Lycka! Mia hade en tävling på sin blogg och jag hade turen att vinna! Två jättefina flaskor kom med posten! Jag blev verkligen jätteglad för flaskorna var verkligen bedårande och jag vinner aldrig någonting i vanliga fall, så det verkligen en glad överraskning!!


Mia är mitt bloggtips för veckan då hon utöver att ha ett så vackert hem och intressanta intervjuer på sin blogg också är jätteduktig på att pyssla ihop allt möjligt vackert så ni måste passa på att kika in på hennes blogg! Hon ligger också bakom Vita Gåvor som arrangerar presentbytet som jag skrev om i mitt förra inlägg. För att läsa det klicka här!


Tack Mia för de toppenfina flaskorna! Stor kram! /Titti
ps. Bilderna är tagna på spisen i vardagsrummet. ds.

7 kommentarer:

Mari sa...

Tittibus - du gör mig minst lika glad ska du veta! Tack för dina gulliga ord - dom värmer!!!

Puss o Kram!
/Mari

Annika sa...

Fina saker Du fått. Jag har också vunnit o blev sååå jätteglad. Kul med paket.. :) Den lilla flaskan tror jag att jag köpte en lika på HemTGårn, en lokal mysbutik.. Ha det gôtt Annika

Designe sa...

Vilka jättefina presenter och kul med ett personligt brev och foto!..jag blir så nyfiken på Vita gåvor, måste kika in där! Kram :)

Vaniljdrömmar sa...

Hej Titti!
Grattis till vinsten vad fina saker :-) Det är såå roligt att få ett handskrivet brev, det är ju inte så ofta längre.
Ha en fin dag!
Kram helene

Jo sa...

Grattis till vinsten! :) Och jag håller med dig! Hwita Rum är ju en jättetrevlig sida! Jag skriver inte så mycket där, men jag kikar in och kollar runt rätt ofta. Mari är verkligen en eldsjäl och verkar hur rar som helst!
Ha det gott! Kram

Hem & Lyckas Mia sa...

Så lite så, bara kul att du uppskattade vinsten ;-)

Roligt med paket och visst är Mari go!

TACK söta du för att jag blev tipset! Och tack för de söta orden.. kram!

Designe sa...

Såg att du frågat om pärlsponten på kyl och frys. Vi använde oss av panelskiva, mdf med frästa spår som pärlspont, se www.panelskivan.se. Vi satte superfix direkt på kyl och frys och tryckte fast skivan. Höll fast ett tag och satte även tvingar en stund och sen kunde man måla!
Ha en fin dag!:) Kram