söndag, januari 24, 2010

Måste bara älska internet!

Hej alla goa!

Magsjukan har härjat hemma hos oss hela veckan, vi har avlöst varandra i badrummet, en efter en. Så himla tråkigt, för vi hade så mycket kul inplanerat som fick ställas in!
Själv skulle jag tex ha gått på Formexmässan, men biljetten ligger nu oanvänd i väskan.

Nu är vi i alla fall på bättringsvägen.
Men vad piggar inte upp som lite shopping när man är hängig?

Satt i förmiddags och läste min kompis blogg, där hon skrev att hon lagt ut en säng på Blocket, och snabb var jag på att ringa henne, för det är en sån jag hållit utkik efter!
Så i morgon åker jag och hämtar den!
En järnsäng i dagbäddsmodell, vi får se om den hamnar i arbetsrummet med en massa kuddar som ett ställe att krypa upp och läsa böcker med barnen (och att användas som gästsäng) eller om den hamnar i Theos rum... och ska den vara vit eller bli svart? Nu tickar det på i den kreativa delen av huvudet och den tuffa veckan är som glömd!

Är inte internet fantastiskt?


Eftersom jag inte hämtat den än har jag ingen egen bild att visa upp, men lägger upp Blocketbilden för dem som är nyfikna!

Kram Titti

6 kommentarer:

Annika sa...

Ja visst är det härligt med internet.... o vilken snygg en.. dotra har svarta IKEAs modell på sitt rum....men vad mysigt med en massa kuddar o filtar o en härlig plats för mys o sagor..... Kram Annika

Ullis/Leva på landet sa...

Så trist att ni fick magsjuka. Här håller jag tummarna att jag ska klara mig. Vilket fynd du har gjort. Visst är internet toppen.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Sofia sa...

Superbra att du ville ha den :) Då vet jag att den hamnar på ett bra ställe :) Kram, ses i morgon.

MADELEINE sa...

Tyckte det skulle vara passande att köra igång en alla hjärtans dag tävling - nu kan ni vinna ett Heartbeat halsband med valfri personlig text från Dreams of pearl - http://www.muppsan.com/2010/02/vinn-ett-personligt-halsband-fran.html

Annalena sa...

Vilken mysig säng/dagbädd, sån skulle jag gärna ha med... snygg både som svart och vit så det beror nog på var du ställer den. Kan väl vara fint med svart om det är mycket vitt i rummet så att den syns!
Men vad tråkigt att du missade Formexmässan, så typiskt eller?!
<3 kramar

Fredrika sa...

Hej, super med blocket. Och miljövänligare kan man ju inte hitta! Fin säng! /Fredrika