torsdag, maj 14, 2009

Drömhus

Om man nu redan bor i sitt drömhus, vad drömmer man om då? Slutar man drömma? Eller finns det flera dimensioner av drömhus?

Jag bor definitivt i mitt drömhus. Har inget behov av att flytta någon annanstans heller. Men visst pirrar det till lite extra när man ser detta hus till salu i vår kommun.


Ett annat liv, liksom. Vill inte ens fundera vem som skulle få dammsuga alla rummen utan vill bara ha en softad linsversion av livet i huset i min dröm.
Hur skulle man egentligen möblera ett sådant hus? Tidsenligt med antika möbler? Ultramodernt som kontrast? Eller loppisfynd? Och vad skulle man ha alla rum till?? Och skulle man använda alla?

Men vackert är det...

kram

11 kommentarer:

Elin sa...

Åh ett riktigt drömhus... Verkligen ett sådant skulle man vilja ha... Jag hade nog inrett det i en ljuv gustaviansk stil med äldre möbler i grått och vitt...

Många kramar
Elin

Helena sa...

Hej! Vilket härligt hus, rena önskedrömmen! Kram Helena

Tidsmästarinnan sa...

Gode tid! det ser ut som ett slott!

Kram på dig!
Susanne

Annalena sa...

Verkligen ett drömhus om man tittar på det på bilden men att ha ett sånt hus... jösses då skulle man ju vara miljonär så någon annan kunde städa och jag bara kunna njuta!!

Kram Annalena

Ullis/Leva på landet sa...

Det där var ju en riktig dröm, verkligen. Skulle gärna kunna tänka mig att bo där, men som sagt priset är väl inte så tilltalande om man tänker på min plånbok och vem ska städa så många rum? Inte jag i alla fall.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Annika sa...

Man kanske skulle kasta in 15 mille så kunde vi bli grannar....:) Hihihi.... har man råd med ett sånt hus har man nog råd till ett hembiträde.... hoppas du har det bra... Kram Annika

kardemumma sa...

Tänk bara vad mycket tyg det skulle gå åt till gardiner ;)
Jag vill "bara" ha ett sekelskifteshus eller ett beach hus vid USA´s östkust!
Ha det gott!
KRamar C

Designe sa...

Åh hjälp vilket maffigt slott! Ni har ju ett superfint hus!..förstår att det är ert drömhus! Ni får bara njuta helt enkelt och piffa och dona! :) Ha en fin helg! Kram

Cattis sa...

Där hade jag kunnat bosätta mig...hihi... Jättefint!!

Ha en mysig helg!
Kjamis

bubbelrummet ♥ sa...

Härligt att du trivs så bra i ditt hem :-) Men visst kan man alltid få bättre, men som sagt.. Vi måste ha drömmar. Kram!

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vilket hus men tänk vilken städning hu så hemskt!
Kram Marie