fredag, april 10, 2009

Glad Påsk!!

Härhemma går påsken i kreativitetens tecken!
Här klipps och klistras och skapas när vi inte är ute och njuter av vädret! Den observante kan se att det bara är en godisbit kvar i den vita runda godiskålen till vänster i bild, det vill ju till att man kan hålla energin uppe om man ska kunna hålla tungan rätt i mun när man klipper!
Barnen skapar kycklingar av kartong att hänga i påskriset, svarta katter med spiralsvans att hänga i sina egna fönster och en massa annat som hör påsken till. Oliver ritade snabbt huggtänder på sin katt - "så kan vi ha den till Halloween med!" förklarade han. (På bilden Theos katt utan huggtänder).

Vill passa på att önska alla en riktigt trevlig och glad påsk!!


kram

23 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Visst är det härligt att pyssla med barnen... :O) Dock inget vackert påskväder här, än så länge... Fortsatt trevlig påsk på er med! Kram Mia

Anci sa...

Hej !

Oj, vad ni är kreativa ! Det ser så mysigt ut med allt material på bordet.

Glad Påsk !

Inne o uteliv sa...

Glad Påsk!

Härligt att våren äntligen är här.
Ha det bra i vårsolen.
Kramar Åsa

Annika sa...

Kikar in för att önska dig o de dina en riktigt Glad Påsk.... hoppas på mycket god mat o trevligt umgänge...... visst vet jag var affären låg... har tom handlat där.... hade en kompis som gick i skolan i Koppom som hade ett tvillingpar ,tror jag, i klassen som bodde där... kanske en av dom du har hittat?????

Glad Påsk... Annika

lottens vita och gröna sa...

hej goa titti! barnens påskkpyssel är det so är vackert, gjort med kärlek och engemang!

du våren berör mig med, starkt, innerligt och härligt!
stooorpåskkram lotten

Ullis/Leva på landet sa...

så mysigt med allt pyssel. Pojkarna har blivit för stora för att vilja pyssla längre, synd. Tack för din gulliga kommentar om rummet.

Ha en skön påsk!
Kram Ullis

Fredrika sa...

Hej och glad påsk! Säger man så? Vilket härligt pysselbord du visar - här pysslar vi också för fullt!
/Fredrika

Handplockat sa...

Gla påsk på dej med
himmel vad ni har det mysigt med pyssel....

kardemumma sa...

Glad påsk på er pysselmajjor!
Kramar C

Cattis sa...

Glad Påsk på dig Titti!
Hoppas du får en riktigt mysig påsk...

Kjamis

Annalena sa...

Vilket härligt pysselbord, ni hade säkert jättemysigt! Glad påsk till er med!!
Kram Annalena

Britt sa...

här sprudlar det av krestivitet! Härligt!

Ja, jag har gjort fågelredet, massor av björkris... ;-)

Kram Britt

A home far away sa...

Hoppas att påskhelgen varit underbar med god mat och fint väder!

Kram Gunilla i Singapore

Beas sa...

Och du fortsätter att HTML-snickra ser jag! Keep it up girl...det ser finfint ut hittills.

Påskpyssla gör ni också. En vampyrkisse sitter ju aldrig fel...hihi...och sedan vill jag bara säga TACK för det underbara inlägget om Butterickskläderna. Så otroligt fina! Jag skulle kunna gå i sådana kläder dagligen...alltså använda mig utav ett sådant mönster och sedan "moderna" till det lite genom att korta något, ta lite mindre volang och ta bort några "utsmyckade" detaljer, men använda mig utav grundiéen.

Annika sa...

Hej Titti!!!! Visst hade jag blandat ihop det..... trodde de var tvillingar.... men nu har jag träffat Wenche S, som förresten hälsar sambon, o hon förklarade för mig...:) en del tvillingar är ju inte alls lika varann så jag trodde så..... hängde ihop med Annelie i vått o torrt nåra år så man fick ju veta vad som hände i hennes klass o vilka som gick där..... jag gick ju i Å-fors..... o var 2 år äldre..... ja tänk så det kan bli.... du var ju en av de första jag "hittade" i bloggvärlden.... nu är påsken snart över o man kan börja snickra igen.... taket är satt i sovrummet nu sånär som på ett ynka bräde som fattas.... ibland blir det fel även för brädgårdspersonalen...:) måla kan vi göra på tisdag o sen.. sen kan man börja flytta in lite så smått... hoppas jag iaf...:) hoppas din påsk varit bra med mycket god mat.... Kram Annika

Gårdsromantik sa...

Men hjälp så pyssliga ni är!

Öska dig en fortsatt Glad påsk!

Kram Maud

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Oj vad ni pysslat! Här hemma har det inte blivit mycket av pyssel. Hela veckan innan påsk när jag jobbade på fritids så pysslade jag så hade ingen lust att pyssla hemma oxå men det blev påsk ändå hi hi. Hoppas du haft en fin påsk och önskar dej god fortsättning.
Kram Marie

Designe sa...

Åh vilken härligt färgglad och kreativ bild! Va pyssliga ni är!
Hoppas du har en riktigt härlig helg! Kram :)
ps. jag valde den gamla bruna spegeln :)

Ett hus i vitt sa...

Åh det är så mysigt att påskpyssla med barnen! Här blev det urblåsta ägg som lades i ett litet bo :-). Hoppas du har haft en fin påsk, önskar en fortsatt fin påsk. Kram, Anette

Sofia sa...

Tjenare gumman :) Nej, det är Maddes resårmadrass och bäddmadrass som ska säljas :) Min svarta släpper jag inte för allt i världen. I love it! :)
Kram kram.

kardemumma sa...

Tack för mailet,du är den sötaste och snällaste!
Ha en skön vecka!
Kramar C

Ullis/Leva på landet sa...

Tack frö hälsningen. Det vore jätte kul att träffas när du kommer. Ska självklart på marknaden, men brukar undvika lördagen. Hör av dig hur det blir.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Oj vad kreativt!! det är härligt att pyssla och att sitta ned en stund med barnen om inte annat. Tack för din kommentar om lekstugan. Kram