lördag, februari 21, 2009

Goa vänner!

Tänk ändå vad internet och bloggandet har gjort för att underlätta att hålla eller skapa kontakter nu för tiden? Facebook, olika Communitys, MSN, bloggar....
Så många nya goa vänner har jag fått sedan jag började för bara ett år sedan med min blogg, och många gamla vänner har jag hittat igen!Bilden lånad av Sofia

En riktigt go gammal vän är Sofia med bloggen Sofia bloggar igen!
Så mycket kul har hon och jag haft som tonåringar fram tills vi fick barn, sedan tappade vi kontakten ett tag, vardagen kom emellan och tiden fanns väl inte alltid där, tyvärr, men nu har vi hittat varandra igen, så himla roligt! Och så lätt att heja på varandra via MSN och att hänga med i vad som händer i den andras liv dag för dag via varandras bloggar.

Sofia har nästan alltid med sej kameran och tar jättefina bilder! Titta bara på bilden på krukorna här ovan, den har Sofia tagit själv till sin Bloggheader!
Titta gärna in till hennes fina blogg, och se vad hon skriver om oss och vår tonårstid!
För att komma till hennes blogg klicka här!


Kramar

9 kommentarer:

Eikkala sa...

Jaa... bloggandet ger ny och gamla vänner.. Kul att ni har hittat varandra igen. Men vad skåpet vart fint. kram sari

Mia sa...

Ja detta internet, vad kul att ni fann varann igen. Jag har så många gånger funderat på hur liten världen egentligen är. Många, gamla vänner och bekanta "springer" man plötsligt på när man är ute och kollar runt.

Kram Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju kul att kunna hitta nya vänner och även behålla de som finns en bit bort. Kul att du ska till Rättvik. Fikar gärna med dig, men som det ser ut nu så vet jag att jag är upptagen fredag eftermiddag och lördag. Det beror på när du kommer och åker.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Det kan vi gärna göra. Jobbar ju, men vissa dagar slutar jag ganska tidigt så du får höra av dig så får vi försöka få ihop det.

Kram Ullis

Prillig sa...

Ja, visst är det härligt med alla bekanskaper man fått via bloggen!

Skåpet var ju en riktig lyckträff, va kul!!

Kram Britt

Elin sa...

Ja det är så oerhört kul när man hittar varandra igen...
Man tappar bort varandra i livet för att finna dem igen vid ett annat skede...

Många kramar
Elin

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej! vad fint skåp du köpt!! och vad härligt med pelargoner! måste fråga, bordet som du målat,vad har du använt för färg? har ett ikea matbord som är brunbetsat som jag vill måla men vet inte vad jag ska ha för färg så att det håller och täcker.

Beas barnslikheter sa...

Ja, på ett sätt beskylls datorn för att göra oss asociala - men på ett annat sätt är vi mer sociala än vi varit på länge...fast på ett helt nytt sätt.

S O F I A sa...

Hihi, tack så mycket gumman :)
Sitter här med en kopp kaffe och pratar med Madde på msn. Hon fick sin Iphone stulen igår :( Så detta är enda kommunikationssättet just nu. Kram kram.