fredag, november 21, 2008

Tomten kom tidigt i år!


Tomten kom tidigt i år! Åtminstone i våra krokar. Jag är sååå glad!! I går kom Mannen hem från USA och med sig hade han en liten smidig digitalkamera till mig! Det kommer bli en systemkamera också senare till familjen, men jag var lite ledsen över att missa en massa fina "Kodakmoments" med barnen inför jul! Det blev en Nikon Coolpix S52 som har 9,0 megapixlar och den är inte mycket större än en mobiltelefon! Jättesnyggt mattsvart! Kameran är ju inte igång än så det blir lånade bilder från nätet nu igen, men nu vet ni att det blir snart bättring!

Med sig hade han också ett Muffinsträd! Faktiskt exakt ett sådant här! Tror ni sambon hade några som helst baktankar (ursäkta lustigheten) med att ge mej denna? Kaaaan det vara så att han möööjligen hoppas på att jag skall hålla det fyllt åt honom? ;-)
Faktum är att jag redan bakat muffins till det, men de kommer hinna ta slut innan jag kan fota det i all sin glans så jag kommer nog baka igen! På detta sätt kan man ju njuta dubbelt av det goda, både med ögonen och gommen! Har ju (kanske sent omsider) upptäckt att om man har rejält med glasering på håller muffisen jättebra utan någon plastpåse! :D

Tack Sötnos!! Jag blev verkligen jättesuperglad!!

Sedan har jag gjort några riktigt fina Blocketfynd! Ska handla en ny burk vit färg så ska ni få se vad det kan vara! Fast det kan nog dröja lite för nästa vecka reser jag bort på hemligt ort! Mer om detta sedan! *hihi*

Ha det gott och njut av helgen nu!!

Kram Titti

9 kommentarer:

Anonym sa...

Varsågod :-)

Men var är mina muffins...

Gårdsromantik sa...

Men så läckert ställ och extra galsyr är ju jättegott!!!


Kram Maud

S O F I A sa...

Hej gumsan. Vilket häftigt muffinsträd! :) Jag har aldrig sett nåt liknande.
Reflekterade precis över vad många tävlingar det är överallt hos folk och fä :) Spännande. Hoppas ni har det bra. Kram kram.

Ullis/Leva på landet sa...

så gulligt av maken att komma hem med kamera och muffinsträd. Skulle bli jätteglad. Låter spännande att du ska besöka hemlig ort. Det är väl inte i mina krokar den här gången också?

Kram Ullis

Annika sa...

Vilken tur att tomten hade vägen förbi....:) nu kan du ju fota alla julens fröjder...:) O trädet gillade jag .. härligt sätt att servera... i Amerikat finns ju som sagt allting... hemlig resa???? spännande.... Kram Annika

lottens vita och gröna sa...

hallå titti, tack för att du kom ihåg min födelsedag, sånt värmer!

och grattis till dig, vilka presenter då av go man! muffinsträd, wow har jag aldrig förr sett!

ohh blocketfynd, spännande!

varmkram lotten

Karin sa...

Hej rara Titti!

Tusen tack för din snälla kommentar, jag blir så glad. Jag är så sällan inne hos dig, tyvärr för här är det alltid så mysigt. Nu skämms jag, jag har inte ens länkat dig men det gör jag nu.

Ett muffinsträd, de är ju för härliga "ower there". Och en ny kamera så roligt och snällt.

Vi ses snart igen för din blogg är verkligen full av mysiga tips och fina bilder!

Många varma kramar
Karin

Designe sa...

Så härligt med ny kamera, jättesnällt! ..och kul med ett muffinsträd! Nikon coolpix har jag med, en äldre modell, den är jättebra! Kram :)

S O F I A sa...

Haha, skrattade när jag läste om hur jag körde som ung! Det var tider det ;)
Kul med kameran! Nu vill vi se massa roliga bilder. Massa kramar.