torsdag, augusti 20, 2009

Hej igen!

Hej igen!

Vi har haft en underbar sommar! Bloggen glömdes nästan bort för sköna grillkvällar, bad och annat som hör sommaren till, men nu när det börjar bli kyligare kommer lusten att fixa till inne smygande igen.

En hel del nya ideer till inredning får man ju tex. i nya IKEA katalogen som kommit och av att surfa runt på nätet.
.
Hittade något fint på ellos hemsida! Zara Home heter kollektionen och där kan man hitta textilier för sovrum, badrum och dukning, sååå krispigt vitt och fräscht! Väl värt att kollas upp tycker jag!
Kram

5 kommentarer:

Annika sa...

Välkommen tebaks te bloggvärlden.... har själv varit urkass på att surfa runt i sommar trots att det varit så dåligt väder..... jag fick Stof o Stil tyg katalog idag jag som ska lusläsas inatt på jobbet.... har lagt den i ryggan för att inte fuska...:) ikea o ellos har mycket fint dom med iår.... man kan bara sitta o bläddra o njuta.... ha det gôtt i helgen.. Kram Annika

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej Titti!
Oo, vad fint, verkligen krispigt vitt som du skriver... det gillar jag! Skall spana in detta, tackar för tipset!
Kram
Susanne

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att du är tillbaka. Härliga bilder du bjuder på. Får ta en tur till Ellos då. Nu får vi ta och njuta av hösten i stället.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Vit poesi sa...

Tycker det är riktigt roligt att Ellos börjat sälja Zaras saker. I stan brukar jag gå i deras butiker, fast det finns inte heminredning, endast kläder till bra priser. Har spanat in en del som jag vill ha. VI får se!
Ha en fin vecka
kram Malin

Cattis sa...

Detta lät intressant med Zara home...får man nog kolla in en dag!!

Kul att se frun tillbaka här i bloggandet... :o)

Kjamis Cattis