tisdag, juni 23, 2009

Myrtenknoppar

Idag var det pojkarnas sista dag på förskolan, i höst börjar de i skolans 6-årsverksamhet! Oj, vad tiden går! Jag har stora pojkar nu!
Så för att fira lite extra åkte vi till ett favoritställe i närheten där vi bor, en fantastisk plantshop med café och lekplats för barn, mitt bland alla växter! Där blev det glass för att fira sommarlovet och naturligtvis kom jag inte hem tomhänt...
En uppstammad myrten har jag velat ha ända sedan jag var liten och läste Kulla Gulla :) Min mamma hade en myrtenkrona när hon gifte sig med och jag tycker det är en sån fin växt! Tyckte det var ett bra tillfälle nu när jag precis gift mig att äntligen göra slag i saken och skaffa mig en egen :)
Ser ni vad fin den är med alla knoppar? Den är full med små vita knoppar, undrar om de kommer slå ut? Jag ska verkligen försöka hålla liv i den i alla fall! Har inte hittat någon bra kruka åt den så provisoriskt hamnade den i matsalsfönstret i denna zinkkruka, som är alldeles för stor.
I nästa inlägg blir det en utlottning!
Kram

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Visst går det fort med barnen. Så mysigt att få åka iväg på en sådan tur. Var ju så varmt så jag var ju tvungen att doppa mig. Killarna säger att det var 19 grader i sjön men jag tror mer på 17 för det var inte varmt inte.

Kramar Ullis

Mamma Millan sa...

Japp, den är ljuvlig!!!

hej på dig fördendelen...Millan heter jag...kikar runt lite...fin blogg!!!

Kramelikram
~~♥Millan ♥~~

Annalena sa...

Vilken härlig dag ni hade med killarna, kan tänka mej att de var nöjda när de fick glass :D
Så fint med en myrten, har jag själv aldrig haft någon... är de svåra tro?

Kram Annalena