måndag, mars 30, 2009

Tussilagon har kommit!

Titta vad jag hittade i trädgården idag! Tre stycken små solar växte i en södersluttning. Jag plockade en och lät de andra stå, men insåg till min besvikelse att kamerans batteri var dött när jag väl kom in. Men denna bild (lånad från Wikipedia) är ju inte dum heller! Ska ta en bild i morgon när kameran laddats upp igen. Snödroppar och Vintergäck blommar redan i trädgården, men visst är Tussilago ändå lite extra vårigt? :D

Annars händer inte mycket inredningsmässigt här hemma. Vi har haft en period då mycket, mindre roliga saker, har hänt vad gäller tex. sjuka släktingar, bilar som brakar ihop och en massa annat viktigt som tagit fokus och energi från de projekt vi haft liggande . Vi får hoppas att allt blir bättre igen nu när våren kommer! SMHI har lovat 11 grader i veckan och jag ser verkligen fram emot att sitta i trädgården med en kopp kaffe och njuta!

Kram

5 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Lyllos dig som har tussilago. Svårt att säga vem som blev favoriten bland affärerna. Många fina var det jag besökte. Det var ju så blandat sedan också.


Kramar Ullis

Galleri MochB sa...

Inga såna skönheter har vi sett här ännu, men en massa snö kom däremot i helgen...:O) Härlig bild du hittat. Ser ut som en gammal skolplansch. Ha en bra dag!

Annalena sa...

Kramar till dej Titti, härligt med vårtecken det kan man behöva nu. Tror solen skulle titta fram idag :)

Anonym sa...

maste kolla:)

Anonym sa...

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar water pump[/url]