tisdag, mars 16, 2010

Sportlovsfynd!

På sportlovet var jag i Dalarna med pojkarna och hade en mysig vecka! De gick i skidskola och blev helt bitna av detta med slalom! Så skoj! Till helgen kom min man dit och åkte med killarna han med. Stackarn, han hade fått sitta på kontoret hela veckan när vi hade roligt!

Eftersom jag inte åker slalom själv, blev det ju lite tid för mig att åka runt och kolla in några loppisar i området när de andra var i skidbacken. Blev så glad när jag sprang på den här höj och sänkbara verkstadspallen för bara 50 kr! Sitsen ska målas svart och sen har vi en snygg pianopall som kan anpassas i höjd beroende på vem som spelar! Kul!

Jag var inne en sväng på Furutorp (Rättvik) också och där köpte jag en konstgjord (!) pärlhyacint! Det är helt otroligt vad de är skickliga nuförtiden på att göra naturtrogna blommor! Man måste verkligen känna på dem för att inse att de inte är äkta. Den kan nog glädja mig i många år! Självklart vill man ju ha äkta blommor med, men den här är ju så lättskött och ju fler blommor desto bättre, och om någon är oäkta gör väl inte det något? ;)

Några fler saker kom med hem men dem visar jag en annan gång :)

Kram